0 800 21 77 64

ТОВ МОДУЛЬ-УКРАЇНА

ВІТЧИЗНЯНИЙ ВИРОБНИК, ЄВРОПЕЙСЬКА ЯКІСТЬ

Архiв: 2024 2023 2022
  • < повернутися
  • Fitch підтвердило рейтинг облігацій Ukraine Mortgage Loan Finance No. 1 plc на рівні Bsf

    11 липня

    Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило рейтинг облігацій класу B емітента Ukraine Mortgage Loan Finance No. 1 plc. на рівні Bsf, прогноз змінений з "позитивного" на "стабільний". Про це повідомляє прес-служба агентства.

    "Підтвердження рейтингу відображає істотний рівень механізму підтвердження кредитного якості, доступного за облігаціями класу B. Прогноз змінений з "позитивного" на "стабільний" відповідно до прогнозу по довгострокових рейтингах дефолту емітента України", - пише Fitch.

    Агентство відзначає, що угода включає портфель іпотечних кредитів у доларах США, виданих "ПриватБанком". Амортизація облігацій відбувається на послідовній основі, і виплати за облігаціями класу А вже проведені в повному обсязі, що дозволяє почати амортизацію за облігаціями класу В. Механізм підвищення кредитної якості по облігаціях класу B істотно збільшився з моменту закриття угоди (62,5% станом на травень 2012 р.), проте рейтинг обмежений стелею країни України (B). Облігації класу B не мають структурних характеристик, smoothing трансферний ризик і ризик конвертації (наприклад, можливість введення владою заходів валютного контролю, які могли б заблокувати переказ валютних коштів за кордон).