0 800 21 77 64

ТОВ МОДУЛЬ-УКРАЇНА

ВІТЧИЗНЯНИЙ ВИРОБНИК, ЄВРОПЕЙСЬКА ЯКІСТЬ

Архiв: 2024 2023 2022
  • < повернутися
  • Стартує проект «Модуль-Україна» і «Метінвест-СМЦ» з реалізації прокату з полімерним покриттям.

    16 липня

    З липня 2015 починається співпраця «Модуль-Україна» і «Метінвест-СМЦ» з виробництва та реалізації тонколистового прокату з полімерним покриттям. В рамках співпраці «Метінвест-СМЦ» постачатиме на «Модуль-Україна» підкат виробництва заводів групи «Метінвест», який «Модуль-Україна» буде оцинковувати, фарбувати, і передавати для подальшої реалізації на ексклюзивній основі на «Метінвест-СМЦ».

     

    Дане співробітництво дозволить «Модуль-Україна» наростити завантаження виробничих потужностей, модернізувати існуючі лінії, і підтвердити свою репутацію провідного виробника як в Україні, так і в ближньому зарубіжжі, а «Метінвест-СМЦ» - запропонувати клієнтам через розвинену дистриб'юторську мережу високоякісний, відповідний сучасним європейським стандартам метал.

     

    Плановане нарощування обсягів виробництва єдиним на ринку України виробником прокату з полімерним покриттям, яким на сьогоднішній день є «Модуль-Україна», дозволить істотно знизити залежність вітчизняної будівельної галузі від імпорту і внести свій вклад в розвиток економіки України.